SEA marketeer - IENS, a TripAdvisor company

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Marketing · CDI

Description

IENS is onderdeel van het wereldwijde restaurantplatform TheFork (onderdeel van TripAdvisor), dat inmiddels in 11 landen gevestigd is: Frankrijk, Spanje, Zwitserland, België, Italië, Nederland, Zweden, Denemarken, Portugal, Brazilië en Australië. Mensen komen naar iens.nl om zich te laten inspireren, oriënteren en direct online te reserveren. IENS is een partner voor alle Nederlandse restaurants om potentiële gasten te bereiken en helpt maandelijks miljoenen bezoekers bij hun zoektocht naar het perfecte restaurant. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde, leergierige en ‘data-driven’ collega’s, dus neem snel contact met ons op als jij je herkent in deze vacature!

Functie omschrijving


In de centrale marketing afdeling, de missie van het marketing performance team is het genereren van traffic en reserveringen via verschillende online marketing kanalen: SEA, Facebook, Display, Retargeting, Affiliate etc.

In het marketing performance team, managed de SEA marketeer het volledige SEA kanaal voor alle landen van TheFork. Hij/zij draagt volledige P&L verantwoordelijkheid voor dit kanaal (investering/return ROI), definieert de jaarlijkse doelen/budgetten, werkt actieplannen uit en zet ze in gang om deze doelen te bereiken, zet campagnes op en optimaliseer deze dagelijks, en onderhoudt contact met onze belangrijkste business partners (met name Google).

In deze rol heeft hij/zij nauw contact met (i) marketing teams van de verschillende landen, (ii) het TripAdvisor SEM team, en (iii) Google en Facebook account managers.


In deze rol werkt hij/zij vanuit het kantoor in Amsterdam en rapporteert direct aan de SEM Performance Manager.


Verantwoordelijkheden

Requirements


Proces
Je sollicitatie wordt beoordeeld binnen 3 weken. Als je sollicitatie voldoet aan onze eisen wordt vervolgens een telefonisch gesprek gepland met HR, gevolgd door 3 face to face / Skype gesprekken.

Benefits

Voordelen

Apply for this job