Junior Area Marketing Strategist (IENS, a TripAdvisor company)

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Marketing · CDI

Description

IENS is onderdeel van het wereldwijde restaurantplatform TheFork (onderdeel van TripAdvisor), dat inmiddels in 12 landen gevestigd is. Mensen komen naar iens.nl om zich te laten inspireren, oriënteren en direct online te reserveren. IENS is een partner voor alle Nederlandse restaurants om potentiële gasten te bereiken en helpt maandelijks miljoenen bezoekers bij hun zoektocht naar het perfecte restaurant.

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde, leergierige en ‘data-driven’ collega’s, dus neem snel contact met ons op als jij je herkent in deze vacature!


Functieomschrijving

Als (Junior/Medior) Area Marketing Strategist zorg je dat onze Nederlandse gebruikers vinden waar ze naar op zoek zijn. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het juiste aanbod van restaurants en promoties en monitort en analyseert de resultaten. Hiervoor werk je nauw samen met het B2B team, die het daadwerkelijke contact met de restaurateurs heeft. Op basis van jouw analyses en verbeterplannen tezamen met de operationele werkzaamheden weet jij onze positie als marktleider te versterken.


Verantwoordelijkheden

Requirements

Kwaliteiten en vaardigheden

Apply for this job